Contact: +4 0244 598 144 - Mail office@sinvex.ro » Romana   English

SERVICII SI INTERVENTII DE URGENTA

images (1)      incendiu   efractie

 

Specialistii din cadrul departamentului service SINVEX MULTISERVICE sunt pregatiti in orice moment sa soluționeze rapid orice problema tehnica a sistemului pe care il detineti.

Monitorizare tehnica si interventie

 SINVEX MULTISERVICE detine un  serviciu de monitorizare non-stop a sistemelor de securitate, asigurand concomitent servicii de interventie operativa cu echipaje specializate ale SC Securytas Systems SRL .

Avantaje :

  • mentinerea in permanenta functionare a sistemelor de securitate printr-o diagnoza in timp real a acestora
  • cresterea gradului de siguranta privind protejarea obiectivelor, valorilor
  • confort psihic sporit al beneficiarului
  • alertarea echipajului de interventie prin alarma silentioasa in cazul pericol iminent.images (2)

Service- mentenanta

SINVEX MULTISERVICE are ca principal obiectiv reducerea probabilitatilor de defectare sau degradare a instalatiilor, prin mentenata preventiva. Se asigura functionarea continua a sistemelor prin depistarea din timp, localizarea si identificarea parametrilor in afara valorilor standard si corectarea lor. In acest fel este posibila planificarea activitatilor, coordonarea echipei de interventie, procurarea echipamentelor necesare si reducerea la minim a duratei de remediere.

In functie de categoria obiectivului putem asigura mentenanta preventiva cu periodicitate lunara, trimestriala, bianuala sau anuala.
Avantaje:

  • asigurarea bunei functionari a sistemelor
  • scaderea numarului de incidente tehnice, fiind parcurse toate operatiunile: de inspectie, incercare, masurare, verificare si testare
  • raspunsul prompt, la solicitarea beneficiarului

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...